Design:Startup (Design Business Group)

Jeg er ved at udvikle en meget dum vane: når alarmen på min mobil lyder om morgenen, så slukker jeg den og tager lige “5 min ekstra”. De 5 minutter bliver dog nemt til en halv time, og så er det jo jeg kommer for sent. Løsningen: at placere min mobil et sted, hvor jeg skal stå op for at nå den og slukke alarmen :p

Det hjalp så heller ikke lige på min “morgenfriskhed” at jeg kom i seng kl 03:00!

Tonny og Lars gav os endnu mere materiale i dag, som vi kan tygge os igennem. Det hele er super-relevant og jeg kan stadig ikke fatte at vi får det hele gratis!

Jeg sad og brainstormede lidt på firmanavn, imens Tonny og Lars fortalte om Designer ISO og “Kundetrappen” tror jeg vist nok den hedder. Kom frem til et ganske udemærket forslag til navn (som jeg selvfølgeligt ikke vil nævne her, hehe). Men det er noget der er nogle muligheder i – jeg har meget lyst til at skitsere lidt på det, for at se hvad der ellers kan komme ud af det. Jeg har nogle gode fornemmelser :p

I dag fik vi igen bekræftet vores problem mht. vores målgruppe. Der er simpelthen uoverensstemmelse mellem den og så vores pris. Faktisk har vores kunder slet ikke råd til at betale for den ydelse vi har, så det siger lidt sig selv at vi har et problem der. En løsning kan være at satse på en anden målgruppe end helt nystartede. Det er dog noget vi skal arbejde mere med.

This entry was posted in Afgang 08. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *