Flere og flere ting på plads

Jepper. Arbejdede på præsentationen i dag – kom dog alt for sent op pga mit natteroderi i går (og det lader til at jeg har gentaget succesen igen i nat!). Hvornår lærer jeg at gå i seng?!

Nå, men jeg fik opdateret min outline med oversigten over, hvad der mangler. Det lader til at den snart er færdig og ready to go. Der er lige nogle enkelte slides der endnu ikke er helt klar rent tekstmæssigt, så dem må jeg vente med at lave grafik til.

Jeg overvejer at smække samtlige slides sammen når de er færdige og lave en mosaik ud af dem. Det kunne se cool ud tror jeg.

En “lille” julefrokost på skolen i morgen kan der vel nok lige blive tid til tror jeg… Jeg har i hvert fald sjøbt rugbrot und butter :p

Film jeg har fået fingrene i:

 • Spiritet Away
 • Fearless
 • Superbad
 • Stardust
 • Blades of Glory
This entry was posted in Afgang 08, Designskolen Kolding, Grafisk Design. Bookmark the permalink.

2 Responses to Flere og flere ting på plads

 1. majann says:

  Stardust er en FANTASTISK film!! :)
  Blades Of Glory…enten elsker du den, eller så hater du den (jeg ler litt av å tenke på den, og heller nok mer mot det første)

  De tre andre har jeg ik sett…..si ifra om jeg behøver det! :)

 2. JoKKe-svin says:

  Jeg lagde ud med at se Superbad. Jeg havde regnet med at det var endnu en lalleglad teen flick, men den overraskede mig faktisk. Kanon gode skuespillere med go humor. Hvis du kan lide Napoleon Dynamite, så tror jeg også du kan lide Superbad – ikke at jeg vil sammenligne de to film 100%, men der er nogle ligheder rent character-mæssigt (nørder!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *