Gouda tog sig sammen :)

Først afslog Gouda at erstatte mit stjålne Olympus kamera til 5000. Det synes jeg ikke var retfærdigt, da deres argumenter for ikke at erstatte det, var ret så tynde (at det ikke var under “effektivt opsyn”) så jeg skrev ind til dem igen, denne gang med en masse modargumenter. Det fik dem tilsyneladende op af stolen, for ikke mange dage efter, fik jeg et brev om at de gik med til at erstatte det (dog kun 3000, da det er deres loft pr. stjålet effekt). Det er da bedre end ingenting.

Så nu skal jeg til at lede efter et nyt digitalkamera til mig selv. Tror jeg vælger en noget mindre model denne gang. Et kamera jeg kan have med mig rundt omkring, uden at skulle slæbe rundt på en stor taske til det.

Jeg har set på flg. modeller:

Canon PowerShot S80
Sony DSC-N1
Fuji FinePix E900
Olympus SP-320
Panasonic Lumix DMC-LX1

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *