Heftig spansk-repetition!

Damn det var hårdt i går… så hårdt at jeg helt glemte at skrive i dagbogen her, d’oh! Jeg var jo nede på Enghaveskolen, hvor jeg knoklede med opvarmningsprogrammet, grundtræning, badminton og beachvolley (vi spillede beachvolley inde i hallen fordi vejret ikke lige var så fedt, desværre).

I dag har jeg læst spansk i 8 timer fra kl. 09:00 om morgenen sammen med Rasmus og Mathias. Damn det var hårdt, men vi kører sgu’ bare på! I morgen skal jeg hen til Rasmus igen for at læse… fra kl. 07:00!

Lige nu vil jeg lige se The Matrix… har lige downloaded noget DVD software som jeg har cracked, og så skulle det køre. Skal jo ind og se The Matrix Reloaded på fredag med klassen…totaaal nice. Det er derfor jeg lige skal ha’ opfrisket The Matrix (1’eren).
Hej hej…

PS: Der er en vis person der hele tiden minder mig om, at jeg skal skrive i min dagbog… hun ved godt hvem hun er hvis hun læser dette (hvilket hun jo nok gør!) :-)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *