Kings Of Convenience ved stranden… Aaaaaah

Det var skønt endelig at slappe af her i mit værelse. Ikke at jeg ikke har slappet af i dag… Jeg har sgu’ ligget ved stranden hele dagen og hørt musik på min discman –> Kings Of Convenience (køb deres nye album!). Det er den mest afslappende og dejlige musik jeg har hørt –> det skulle ikke undre mig, om det har terapeutisk virkning, hehe :D

Well, Patricia var ikke lige ved stranden i dag (hvad jeg ellers havde håbet på).

Spiste middagsmad hos Elvira, hvor jeg også så ”Los Simpsons” *lol*. Efter en propfuld mave efter middagsmaden tog jeg atter til stranden, hvor jeg lå og halvsov og sad og stirede ud over det blå ocean, tænkende dybsindige tanker om min fremtid, og om jeg skal være alene hele resten af mit liv, uden nogen ved min side, som jeg elsker og som elsker mig… øv.

Fuck det. Vi tar’ en breaker!

Spillede Basketball med Sosi om hvem der kunne score flest 3-points. Han er pænt syg til Basketball –> så ja, han vandt. Jeg fik dog scoret 4 ud af 10 forsøg på 3-points!

I morgen skal jeg være sammen med min far, da han af en eller anden grund har fået ferie i 4 dages tid. Vi tager til stranden, så jeg skal mødes med ham ovre ved Elvira kl. 09:30.

C’ya PIK-SPASSER!

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *