Multikulturel fest

I går præsenterede vi så vores nuværende idéer i de enkelte grupper. Det var satme hårdt at høre på alle (nok mest fordi vi præsenterede som de første) men lækkert nok med øl til sidst. Allan hev sin kontrabas frem, så den stod vi og spillede lidt på. Prøvede at spille noget Jan Johansson, men kunne ikke ramme den sidste tone *Gg*.

Nedenunder var der fredagsbar: Spillede bordfodbold med den ene af lærerne der var fra arkitektskolen. Vi jordede sgu’ de fleste der udfordrede os. Yessir!

Sad og konverserede med de udvekslingsstuderende, som jeg senere smuttede videre til privatfest med… Super-lækker lejlighed over BIK BOK tøjbutikken. Der var nu ikke meget fest over det –> vi sad i rundkreds og debaterede frem og tilbage om bl.a. pinlige oplevelser, Mohammed-tegningerne, naboer osv. Jeg havde regnet med at vi tog videre i byen derfra, men efterhånden som tiden gik blev folk mere og mere trætte og stemningen for vildt nytur lå ikke ligefrem i luften… desværre :s Men det betyder at jeg er frisk i dag *wuhu*.

Maciek sendte holderen jeg manglede til den Wacom tablet jeg købte af ham for noget tid siden. Han sendte også CD’en med driveren med, så nu behøver jeg ikke bekymre mig om det mere!

Lige for at tage fat i fremlæggelsen igen, så vil jeg da lige indskyde at vores ene lærer Jørgen synes den var fedt lavet rent grafisk –> fee’ kompliment.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *