NED MED TV LICENS!!

Jeg smider lige en kopi af en mail ind som indlæg her:

  Subject: Studielicens underskriftinsamling
  Date: Wed, 13 Sep 2006 13:39:15 +0000
  Mime-Version: 1.0
  Content-Type: text/plain; format=flowed
  X-OriginalArrivalTime: 13 Sep 2006 13:39:16.0065 (UTC)
  FILETIME=[018BC510:01C6D73A]
  Content-Length: 697

  For en gangs skyld en berettiget kædemail, som jeg hermed videresender: Underskriftindsamling med opfordring om at give studierabat på licens. Hvorfor er det helt rimeligt? Fordi 2000 kr er mange penge for én, der lever af SU. Og fordi pensionister, der ofte har flere penge mellem hænderne end studerende, allerede får 50% rabat (og i øvrigt ser mere DR og TV2 end de studerende – pt. sender DR1 fx genudsendelse-nok-engang af Huset på Christianshavn i bedste sendetid kl. 20 og lur mig, om ikke publikums gennemsnitalder overskrider de 30 med en hel del…) Men først og fremmest fordi studerende ikke længere kan fravælge licens ved og ret at undvære et fjernsyn.
  Fremover opkræves licens for at have internetforbindelse, og det er jo nærmest et must, hvis man læser (fx hvis man vil kende sin læseplan eller eksamenskarakterer… eller holde sig orienteret om aflyste forelæsninger og lokaleændringer. Ret væsentligt). Det må vi gøre noget ved!

  http://www.tvlicens.underskrifter.dk/index.php

  Efter sigende agter Kulturministeriet at gennemføre dette, hvis der bliver indsamlet min. 80.000 underskrifter fra studerende.
  Videresend gerne denne mail!!

Jeg håber vi når op på de 80.000 underskrifter. Gerne mange MANGE flere!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

One Response to NED MED TV LICENS!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *