Rødding: Photoshop (Dag 2)

Jeg nåede ikke igennem hele programmet for i går, så jeg rykkede snakken om Selections og Layers Masks til i dag. No problem. Layer Masks er noget af det vigtigste i Photoshop, så jeg meget vægt på det. Det kan godt være lidt svært at forstå i begyndelsen, men jeg tror at jo mere man sidder med det, jo mere går det op for en hvordan det fungerer. Jeg havde nogle forskellige øvelser, hvor de fik mulighed for at lege med Layers Masks på den ene eller den anden måde. Vi fik fritlagt en sej ørn og vi fik sat et bedre hovede på en baby i et familie-foto.

Så hoppede vi over til Sky Pirates! Layer Masks delen tog ret lang tid, så vi havde kun lige 30 min. til Sky Pirates. Resten må komme i morgen. Nåede dog lige at få sat den overordnede baggrund på plads og sat et skib op i himmelen! Det var egentlig planen at vi skulle gå i gang med The House i morgen, men det skal nok rykkes til torsdag så. Fredag kunne jeg så forestille mig at stille dem en udfordring — evt. med nogle fotos jeg har fundet på forhånd, som de så skal lave noget sjovt ud af.

This entry was posted in Undervisning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *