Scott Hansen: Workshop i Stockholm

Jeg MÅ bare med til dette arrangement! Og det er tilmed GRATIS :o Det kunne være superfedt at rejse sammen med nogen, så hvis der er andre der er store fans af Scott Hansen, og kunne tænke sig en fed tur til Stockholm (evt. med overnatning på hotel), så smid en kommentar nedenfor :)

interrailonecountrypass.png

Det billigste jeg har fundet er ind til videre InterRail One Country Pass. Det gælder dog kun FRA det øjeblik man kommer UD af danske grænse. Tilgengæld får man 50% rabat på tog indtil man når grænsen. 50% på en billet fra Kolding til Malmö er det vel.

This entry was posted in Grafisk Design. Bookmark the permalink.

5 Responses to Scott Hansen: Workshop i Stockholm

 1. Marco de Mel says:

  Hey Jokke! Tak for din besked på min blog. Jo, det virker SÅ meget bedre!
  Det er en fornøjelse at arbejde med, og mere lækkert design. Tak for hjælpen! Læste lige dit indlæg om workshoppen i Stockholm. Det lyder sgu for godt til at være sandt:) Det tror jeg springer jeg med på. Gratis, super designer og en tur til Stockholm. Hvad mere kan man ønske:) Godt nytår til dig, og ses i det nye! Marco

 2. JoKKe-svin says:

  Kanon Marco! Og ja, det er sgu en super event. Jeg DØR hvis jeg ikke kan komme med til den. Der er jo ikke ubegrænsede pladser, så det er noget med at være opmærksom på, hvornår de sender tilmeldingen ud!
  Godt nytår champ!

 3. EN says:

  Tjek lige en brochure, der hedder ScanRail. Jeg skal f.eks. selv til nordsverige og kan rejse i 3 uger gratis med alle tog i hele Skandinavien for 1.750 kr. i min aldersklasse! (+50). D.v.s. at du /I må kunne rejse endnu billigere. Brochuren fås hos DSB.

 4. JoKKe-svin says:

  EN –> Jeg har lige læst at ScanRail ophører fra den 1. januar 2008. Tilgengæld kan man bruge InterRail Global Pass.

 5. Pingback: blog.jokke-svin.dk » Blog Archive » Opdateret indlæg: ISO50 Workshop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *