Smoking? No smoking?

Davser dagbog… kedelig dag (eller kort dag). Stod op kl. 12:00. Har egentlig ikke rigtig lavet noget. Jo, jeg har slappet af…det er jeg god til.

Jeg har lavet noget på FABV-siden, som ser okay ud. Da jeg ikke rigtig har lavet andet, så er der sgu’ heller ikke mere at sige…

Lige nu sidder jeg og stener til “System of a Down – X” (feeedt nummer).

Jeg vil egentlig helst bare i skole igen, så der sker noget. Jeg overvejer at leje en smoking til årsfesten. Det er trods alt den sidste årsfest jeg har på Faaborg Gymnasium. Det er også over 3 år siden at jeg er blevet klippet hos en frisør (jeg har brugt trimmer), så jeg tror jeg vil farve håret sort, og få det klippet i en fed frisure til festen… glæder mig sgu’. Jeg skal danse med Line fra min klasse, og efter ferien skal vi øve os på at danse i idræt. Det er jo Lancier vi danser, og det fucking svært!!

Ciao!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *