Snart “Non media specific”

Ooookay, jeg har lige skåret lidt af jokke-svin.dk (nogle billeder etc.). Ellers har jeg været oppe på skolen i dag, for at hænge mine relieffer op på væggen, som alle de andre også har gjort. Martin og jeg har en hel sektion for os selv, og det ser ret blæret ud.

Vi nåede dog ikke at installere lys i vores bygninger, da der ikke var nogen loddekolbe… det gør vi i morgen –> ved efter middag i morgen, begynder det der selvstudie-projekt “Non media specific”, som nok bliver meget, meget hårdt… det er så at sige “den sidste udfordring” inden vi må komme op på vores linier (og så er der jo også lige en bedømmelse af vores mapper).

Da jeg kom hjem fra skolen i dag, var jeg lige inde og købe popcorn og american chips –> i aften kommer der NFL, og så smutter jeg nok lige over og ser det sammen med nogen andre der også bor her i området…

Jeg har lige fået installeret en alarm ved vinduerne og døren i min lejlighed, så hvis der bare er nogen der rører ved vinduet ude fra (når jeg ikke er hjemme) så kommer der en hyletone, som kan høres i en radius af 1 km (det sagde ham der kom og installerede den).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *