Tilfreds med dette semester :)

Endnu en weekend med arbejde.

Der er sindsygt meget arbejde i sådan en video-produktion. Vi har dog fået råklippet det hele og frasorteret nogle clips etc. Vi mangler stadig at optage nogle lyde… nogle ret centrale lyde faktisk. Der var også nogle lyde fra programmet “Soundtrack” som vi kunne bruge (det var vist nok under “electronic”) –> nogle vildt stemningsfulde lyde til background ambience… Det skal bare være sådan, at vi har alle lyde så de lige er til at trække ind i projektet.

Smed forresten projektet over på min mac for at rå-klippe på den i stedet for G5’eren i Maya-rummet. Kan godt mærke at min er betydeligt langsommere end g5’eren, så når vi har lydende i hus, smutter jeg ind og redigerer det hele færdigt på den.
Det er noget tis at jeg ikke kan arbejde hjemme på min mac lige… jeg har bare vildt meget lyst til at sidde med “SOundtrack” og sætte noget lyd sammen til filmen!! Øv bøv altså! Glæder mig stjerne-meget til at få gjort noget ved mit ødelagte hængsel der…

Håber bare Allain har tid mandag!!

Længe siden jeg har fået kommentarer i min gæstebog :s Hvis der er folk derude der rent faktisk læser det her, så lad mig høre jeres “digitale stemme” –> evt. nogle kommetarer på, hvad I synes om det jeg skriver. Helst ikke på stavefejl, da jeg ikke læser korrektur på det jeg skriver. Det skal bare gå hurtigt. Y’all out there?

Jeg vil bare lære vector-paint!! Det er jo helt ekstremt hvad der kører af lækre mellemsekvenser, breakers etc. på f.eks. Mtv *savle*.

Sad lige i dag og fik lavet et banner (125×125) til krikken.dk. Det skal på heste-nettet.dk. De kunne godt bruge det jeg havde lavet, så det er lækkert nok.

Oh yeah –> til Corporate Identity projektet har jeg lavet en proces-bog på 145 sider (A5, liggende). Det kunne være lækkert at printe det hele, men det er måske lidt overdrevet med så mange sider… Hvis den skal printes en dag, så skal jeg først lige have styr på duplex og forskydning af siderne. Jeg har nogle valgmuligheder mht. samlingen af den:

  1) syning
  2) ringe
  3) limning
  4) bolte
  5) .pdf-præsentation

Jeg hælder godt nok mest til syning, men det kræver at siderne skal forskydes på en vildt forvirrende måde, samt at jeg bliver nødt til at printe på begge sider af papiret, hvilket skolens printer ikke ligefrem er bedst til! Min anden-prioritet er ringe, men så kan jeg ikke lave en bog med ryg. Ringene splitter mine spreads og det er jeg ikke interesseret i, men løsningen er nemmere end syning. Limning er stort set udelukket grundet det store antal sider –> bogen vil i så fald blive abnormt tyk! (Det ville også kræve mindst en LITER spraymount!).

Sidste udvej er at finde en mere kretiv måde at præsentere siderne på. En metode der måske hænger sammen med hele konceptet i forløbet: En sammenkædning mellem SOS og det maritime i form af redningskransen. Hmm, jeg kunne måske printe siderne løse og samle dem med noget tovværk? Ej det bliver for kaotisk… Hmm, måske lave en “nødhjælps-kasse” i pap som jeg kunne lægge løs-arkene i? Ej, så bliver de bare blandet lige med det samme, duer ikke!

Jeg tror jeg holder mig til syningen og tager den besværlige forskydning af siderne med –> VIGTIGT: Jeg skal lave en dummy FØR jeg foretager noget som helst print-arbejde!! Den største dummy jeg har lavet nogensinde!
Hvis jeg ikke når at printe noget inden bedømmelsen, så kan jeg altid vise det digitalt i form af et .pdf slide show, men det er altid det fedeste at have noget håndgribeligt som en bog jo er!

Hvad mangler jeg egentlig at lave færdig til bedømmelsen:

  – Proces-bog (SOS-Børnebyerne)
  – Web site (SOS-Børnebyerne)
  – proces-bog / mappe (KOMPAN)
  – Print af “The Bodonian” (Typografi)
  – Lav 3-punkts perspektivtegning *gys* (Form&Teori)

Jeg er stadig lykkelig over at min skriftlige opgave blev så god (Ifølge vores lærer Trine). Når jeg skal danne mig et overblik over hvordan dette semester er gået, så kan jeg kun smile. Vores KOMPAN-projekt blev en af vinderne. Eg&Fjord (Birgitte og Åse) sagde rigtig gode ting om mit logo, og jeg er selv yderst tilfreds med hele den identity jeg har skabt :)

I morgen tager jeg nok forholdsvis tidligt op på skolen… Skal godt nok have de sidste lyde i kassen. Der skal også foretages en del Color Grading på klippene for at give dem et ensartet lysforhold / saturation, så der er et ens udgangspunkt for effekterne…

// Gotta run

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tilfreds med dette semester :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *