Vandt KOMPAN. The Recreational / Writing Tour 2005

OH MY GOD, JEG ER LIGE LIDT UDE AF DEN… Get a grib dude! Okay, havde et projekt for noget tid siden (før påskeferien) som gik ud på at designe en legeplads for danske KOMPAN. De ville så udvælge 3 idéer som de kunne arbejde videre med og…

DE KUNNE BRUGE VORES! :D

Det er bare for geil at have vundet. Hvilken ære, hvilken prestige! Hehe. Glæder mig til at fortælle Topper om det, hvis han ikke har hørt det. Forsøgte at få fat på Klavs, men ham og så mobiler de går ikke helt så godt i spænd, hehe. Ringer senere når jeg er ude ved Topper og få burgere *mums*.

Og så daffer jeg ellers til Faaborg i morgen på “The Recreational / Writing Tour 2005”.

Happy happy, og skal lige rydde lidt op her. Har lånt cam hos Allain, så jeg skal have noget image-footage fra hvordan det ser ud med den opsatte hylde og det nye skab og det nye bord –> så kan jeg flashe det for min mor!

Take care now, bye bye then!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *