YES! Skal ikke op i naturfag

Wazzup? Det gik sku egentlig ok til skriftlig dansk (måske et 8-tal). Den times forberedelse vi havde inden var virkelig nyttig. Jeg håber også at Borch og Britt fik noget ud af den :-)

I dag har jeg jo fået SU (Yuppieeee!)

Jeg har planer om at købe:

    -Et 16MB eler 64MB Compact Flash kort til mit digital kamera så jeg kan tage endnu flere billeder (her tænker jeg selvfølgelig på, når jeg skal til Spanien)
    -En fodbold af rimelig kvalitet. Det kunne være cool at have den officielle VM bold, men den er sikkert ret dyr!
    -Et adapter sæt til digital kameraet så jeg sparer batteri
    -Noget flot ferietøj

…og så er de penge nok væk *GG*

VM åbningskampen begyndte jo i dag kl. 13:30 og jeg gik en time før den skriftlige prøve sluttede for at se den (det tror jeg ikke lærerne vil høre!). Det var de regerende verdensmestre Frankrig som skulle spille mod Senegal. Sengeal vandt 1-0. TOTAL SENSATION!!! Det er Franskmændende temmelig flove over tror jeg nok… BOMMERT! I morgen spiller Danmark mod Uruguay. Vi vinder helt sikkert!

Nå ja, jeg glemte helt at skrive hvor glad jeg er for ikke at skulle op i FUCKING NATURFAG!!! Søren fra klassen snakkede om at vi burde afholde en ceremoni, hvor vi brændte samtlige af vores naturfags noter, og for hver note man brændte skulle man nedkalde en forbandelse over Niels Andersen…okkult? Det ka’ du tro!

Farvel!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *