Efter BEDØMMELSEN!

Jeg er bare glad :-D Er lige kommet hjem fra skolen/Aldi… Som sagt var jeg til bedømmelse i dag (kl. 09:00) og det gik mildest talt godt!

Jeg blev bedømt af Peter og Ole, som i begyndelsen af bedømmelsen gik og var lidt gnavne på hinanden for sjov, pga. at Peters bil var brudt sammen… Det var sgu’ skægt at høre på *Gg*, men det betød at Peter var kommet for sent, så vi blev nødt til at skynde os.

Vi bliver bedømt efter universitetsskalane (1-7), hvor 7 er det bedste… Jeg fik ikke under 5, så det kunne jo ikke være bedre!!
For mit selvvalgte projekt fik jeg 6 –> Ole sagde, at han under hele forløbet gik og undrede sig over, hvad det mon skulle blive til, da det så lidt ugennemskueligt ud, men nu hvor det hele lå på bordet med de tilhørende figurer, fremstod det meget bedre.

Jeg viste dem også min skitsebog, som Peter kommenterede: “Jammen det er da en fornøjelse at se… Der er da blevet arbejdet en del kan man se…” Sådan ca. hehe.

Jeg fik topkarakter for mit 3D skitseringsforløb (7), som jeg blev bedt om, sammen med mit projekt, at udstille til åbent hus engang i uge 8 tror jeg… de sagde, at jeg skulle smække det op på nogle plancher.

En ting der kom vældigt meget bag på mig, var deres bedømmelse af mine croquis-tegninger, som jeg fik 5 for! Jeg havde godt nok regnet med at få 3-4, men fordi jeg havde valgt at vise dem mine første tegninger (de dårligste) sammen med de sidste (de bedste), kunne de tydeligt se, den udvikling jeg er gået igennem…

Nu har jeg sådan set fri… skal møde igen mandag kl. 10 i seminarrummet på 2. sal, hvor vi for alvor begynder på vores Grafisk Design & Illustration.

Jeg er stadigvæk MEGET glad… Weeee!!

Ciao skipper!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *