Engle synger i mine køkkenskabe

Halløgsovs Kaptajn Knas! Så er siden oppe at køre igen efter serverflytning –> til nogle ret svedige servere for at sige det mildt!

Anyhow, har vasket storvask i dag, så nu hænger der tøj til tørre i hele min lejlighed… Det skal bare være tørt i morgen!

Så har jeg arbejdet på et logo til Harmoni møbler, som efter noget bøvl blev ret stilet synes jeg. Det ser sådan her ud:

I morgen kl. 09 er der endnu et computerkursus, så jeg må hellere komme i seng! Det er en dårlig vane det her med at være natteravn, men jeg kan sgu’ li’ det! Alle mine idéer blomstrer når klokken bevæger sig over 20:00-21:00 –> hvad skal jeg gøre?? (det var retorisk!)…

Well, der kommer nok en materialeafgift i denne måned på de 500 kr. !! Det er ikke nogen jeg sådan umiddelbart kan undvære, men sådan er det jo :'(

Må bare leve af toast og mere toast… Men til min store overraskelse, opdagede jeg et uåbnet brev med aspargessuppepulver øverst i mit ene køkkenskab –> Da var det, som om englene sang ned til mig, da jeg stod med posen i hånden og vidste, at et forholdsvis mættende og velsmagende måltid nu snart ville ende i min mave. Yummi!

/out

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *