Første rejsedagbog på min Mac

Så sidder jeg her i sengen med min Mac på Fanø… det er første gang jeg skriver dagbog på ferie (på min Mac altså!). Det er meget lækkert at jeg kan gøre det. Så slipper jeg for at skrive det hele ind fra en bog, som jeg måtte gøre før i tiden.

Der er ikke sket det helt store i dag. Keder mig måske en lille smule, men der er i det mindste fodbold i morgen –> det er Portugal (og jeg som troede at det var i går!).

Det er noget med, at der snart kommer et stævne her påFanø lige ved siden af, hvor huset her ligger. Det når jeg så ikke at se, hvis jeg tager hjem igen d.10 som planlagt. Jeg har ikke sagt til mormor eller morfar, hvornår jeg vil hjem, fordi de sikkert regner med, at jeg bliver næsten helt til d.17 eller sådan noget. Grunden til at jeg ”kun” vil være her så kort tid er, at jeg, når jeg kommer hjem, også gerne lige vil have noget tid hjemme i Kolding inden jeg tager videre til Faaborg.

Det gik også lige op for mig, at jeg har en regning fra StofaNet liggende, som skal betales d.1 juli. Jeg ved ikke lige hvor lang tid man kan vente inden den første rykker kommer, men jeg vil helst ikke betale nogen bøde for det…

I dag var jeg ude at gå med mormor og lille Mads. Alle folk skulle kommentere lille Mads, og vi hørte det ene ”nååå, hvor er den søøød” efter det andet. Jeg forsøgte at bilde mormor ind, at det var hendes HUE de omtalte og ikke hendes HUND… det var grineren.

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *