Fanø, bolig og London

Holy Moses der sker mange ting på én gang lige nu! Min kæreste er jo kommet ind på Designskolen og flytter i den forbindelse fra Århus til Kolding. Vi er i færd med den helt store boligjagt, og jeg har allerede været ude og se på en del potentielle lejligheder, men har ikke fundet noget brugbart endnu – eller jo, i går så jeg på noget som vi begge to var ret interesserede i, men da jeg kontaktede vedkommende i dag, var den allerede lejet ud. Man skal virkelig være hurtig. Jeg fandt en ret central lejlighed i dag, som jeg skal se på i morgen aften når jeg kommer hjem fra Fanø (tager afsted lige om lidt).

Nå ja, så er der heller ikke længe til at jeg flyver til London for at deltage i Summer School arrangeret af Idea-House. Det bliver SÅ fedt. Jeg har aldrig været i London før nemlig. Jeg overvejer at købe en iPhone 3G, hvis de kan fås billigere end her i Danmark. Jeg har ikke været så aktiv her på bloggen denne måned, men det er fordi jeg har så meget at se til. Hele næste uge kommer der nok heller ikke indlæg – og dog… Det kan være jeg skriver lidt rejsedagbog. Nu må vi lige se om der er internetforbindelse i London. Mon ikke der er det? :p Vi skal forresten bo på The Wellington.

This entry was posted in Bolig, Forhold. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *