“Hjælp Mig Pia” fjernet!

Update (12-11-08): Nu kører videoen 100% fra min egen side :) Du kan se den på mit portfolio lige her. God fornøjelse skipper!

Her til morges lå der en mail i min indbakke fra YouTube, hvori de gjorde mig opmærksom på, at de har fjernet min video “Hjælp Mig Pia” fordi den er i strid med deres guidelines. Øh?! Hvordan er den anderledes end de andre satiriske videoer der ligger på siden spørger jeg så?! Jeg har lige mistet 50% respekt for YouTube… (dvs. at jeg nu er på 0%). Fucking røvhuller… Jeg uploader den igen, og så må de jo slette min konto.

Det værste af det hele er sgu, at man ikke kan kontakte YouTube på nogen måde. Der er INGEN mails nogen steder på deres side, blot nogle ubrugelige formularer og en fysisk postadresse. Det er fandeme godt nok ringe!

This entry was posted in Internet, Klage, Video. Bookmark the permalink.

6 Responses to “Hjælp Mig Pia” fjernet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *