“Hjælp Mig Pia” fjernet!

Update (12-11-08): Nu kører videoen 100% fra min egen side :) Du kan se den på mit portfolio lige her. God fornøjelse skipper!

Her til morges lå der en mail i min indbakke fra YouTube, hvori de gjorde mig opmærksom på, at de har fjernet min video “Hjælp Mig Pia” fordi den er i strid med deres guidelines. Øh?! Hvordan er den anderledes end de andre satiriske videoer der ligger på siden spørger jeg så?! Jeg har lige mistet 50% respekt for YouTube… (dvs. at jeg nu er på 0%). Fucking røvhuller… Jeg uploader den igen, og så må de jo slette min konto.

Det værste af det hele er sgu, at man ikke kan kontakte YouTube på nogen måde. Der er INGEN mails nogen steder på deres side, blot nogle ubrugelige formularer og en fysisk postadresse. Det er fandeme godt nok ringe!

This entry was posted in Internet, Klage, Video. Bookmark the permalink.

6 Responses to “Hjælp Mig Pia” fjernet!

 1. Jokke-svin says:

  Nu har jeg lagt den op på YouTube igen: http://www.youtube.com/watch?v=_om04iBHKbE

  …og jeg vil blive ved med at lægge den op, hver gang den bliver taget ned!

 2. Søren Grønning says:

  Hey Jokke

  Så skulle du prøve at slette en MySpace konto – det kan vare op til 4 mdr inden du hører noget *EFTER* du 3-4 gange har klikket på knapper, der gør dig opmærksom på at du nu sltter og at det bør du ikke gøre, fordi folk så ikke længere kan finde dig på MySpace.com …

  Men godt med noget vedholdenhed! -Ved du om Pia ‘Pottemuldsfjæs’ Kjærsgaard selv har set den?

  Vi snakkes!

  -Søren

 3. Jokke-svin says:

  Søren –> Puha… MySpace! Det ender med at være en musikafspiller. Folk flygter forståeligt nok til Facebook. Jeg vil også slette min konto på MySpace – 4 mdr. siger du? Fedest!

  Jeg ved faktisk ikke om Pia Kjærsgaard har set den, men mon ikke?

 4. Anton Berg says:

  Facebook er endnu værre, og jeg kan ikke finde din fantastiske “Hjælp Mig Pia” noget sted. Hvad med at hoste den selv?

 5. Jokke-svin says:

  Anton Berg > Jeg går ud fra at du ikke har læst hele øverste indlæg igennem (+updates)…

 6. Den blev sgu åbenbart også fjernet fra Vimeo, men gudskelov for at der kan hostes privat :). SKide copyright-organer, suk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *