Indflyttergeil henne ved Søren. Folderprojekt

Damn en nice weekend :D Først noget indflyttergeil henne ved Søren. Lækkert sted han lige har fundet sig der, total goth-style indgangsparti med den ondeste dør!! Well, vi sad og babbede på noget vandpibe og fik en cherry…

Så skulle Ture og jeg lige wrestle ude i haven til de omkringstående menneskers forbløffelse og forundring *lol*. Yeah han fik mig sgu’ i en eller anden fucked up armlås –> kunne satme ikke komme fri igen.

Det gik fredag aften så med… I går (lørdag) kom Topper lige her forbi, hvor vi chillede med noget 50 Cent og kørte nogle øller ned i halsen… Gik over på den anden side af gangen til nogle andre, der åbenbart også holdt noget fest. De var okay fede mennesker, men Topper og jeg smuttede forholdsvist hurtigt igen, da vi skulle hen til nogle andre…

Vi gik til fods, men vi kunne ikke lige finde det, så Topper ringede og spurgte hvor det var mens jeg gik hen til en trappe for at pisse… Så kom der en gående bag mig med en mobil som sagde: “Er det din ven der står og pisser her“, hvorefter Topper (som var ovre på den anden side af vejen) fandt ud af, at hende der stod bag mig, faktisk var den person han havde ringet til *lol*. Man skulle have været der –> total dogme-agtigt…

Men vi smuttede indenfor og sad og hyggede lidt der med nogle andre… Så tog vi ellers på Pitstop, hvor vi lige fyrede den lidt for vildt af på “Da Dance Flo'” *Gg* Ej det var pisselækkert derinde, men fucking varmt, er du gal!
Traskede vel hjem ved en 03:30-tiden… dunno.

Grunden til at jeg skriver lidt sent er, at jeg lige har siddet og arbejdet seriøst med mit folder-projekt der… Smidt nogle pics ind i InDesign og set, om billederne fungerer i et aflangt, højformat –> det synes jeg sgu’ de gør. Det gjorde jeg mens jeg stenede noget “Wild Boys” på MTv, og fuck hvor er de fede… Steve-O og Chris Pontius selvfølgelig… og Wee Man var fandme også med *wicked*, hehe.

Så har jeg også skrevet til dejlige Patricia, som jeg lærte at kende her i sommers. Har skrevet på noget lækkert papir, og vedlagt en tegning af et fantasidyr :)

Nå, men jeg regner med, at der er selvstudie i morgen. Er på det udvidede kursus i Photoshop, og det er ikke os der skal til det i morgen (morgen tidlig i hvert fald)… Det tror jeg da :o

Fuck det, jeg skrider i seng alligevel… Glæder mig pisse meget til at jeg får net her. Fandt forresten ud af, at TV bliver betalt over huslejen… det er kewl :D

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *