Julegaveindkøb (1. del)

Så stod den ellers på indkøb af julegaver. Grunden til at jeg skriver “1. del” er, at jeg ikke nådede at købe dem alle… Så der kommer en 2. del senere. Nok i morgen.

God nyhed: Købte nogle ret lækre støvler i Armyvarer i Assens, men de gnavede i hælen når jeg gik i dem. Det fik jeg løst i Din Grønne Skobutik nede i byen :) Han lagde nogle hæl-indlæg i støvlerne og nu er problemet løst *wuhu*. Købte i samme omgang nogle midler til at pleje støvlerne med: skosværte og imprægnerings-spray. Skohandleren sagde at det var nogle støvler jeg ville have i mange år fremover… Håber jeg sgu’ også til den pris, hehe.

De er bare super-lækre de bukser jeg også købte i Armylageret –> gjort af solidt stof, og så er det en buks der falder ret godt synes jeg (uden at lyde alt for gay, hehe).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *