Koldere vejr. Varmere tøj.

new-jacket

Jeg overraskede mig selv her til morges ved at stå op allerede kl. 10 efter en nat med Star Trek og Harry Potter til kl. 4 morgen. Såh 6 timers søvn kunne det blive til, og det er sgu ikke meget i min bog — specielt ikke når det er weekend! Anyways, det lykkedes mig at stå op forholdsvis tidligt sammen med kæresten så vi kunne nå at glo nogle butikker inden lukketid. Efter en omgang morgenpandekager, spangulerede vi ud i den dejlige efterårssol med retning mod genbrugsforretningen der ligger ned af Haderslevvej. Jeg fandt vi en ret sjov bakke og min kæreste fandt et par bøger. På vej hjem igen hoppede jeg lige et smut ind forbi Kul & Koks for at se om de havde nogle spændende vinterjakker. Det havde de! Jeg er normalt 117 år om at beslutte mig om hvilket tøj jeg køber, men denne gang faldt beslutningen ganske hurtigt. Jakken jeg fandt er den på billedet her, og jeg fik endda slået 100 kr af prisen. Man kan jo lige så godt spørge. Næste gang vil jeg dog se om jeg kan slå mere af prisen.

This entry was posted in Indkøb. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *