Min første fodboldtrøje –> BARCA!

Ved stranden kl. 08:30… Lå 100% afslappet i de spæde stråler fra morgensolen og med bølgernes blide brusen som ambiens til musikken fra min discman (”Kings of Convenience” hvem ellers!?).

Nu og da enkelte lyde fra en ensom måge oppe på den mægtige himmel over mig… alt åndede fred og ro i de få timers stilhed inden stranden blev invaderet af turister *suk*.

Så kom Patricia og hun præsenterede mig for endnu en af hendes veninder: Paula, som er 17 år (Patricia er 15 –> det fyldte hun den dag da vi mødtes fortalte hun i dag!). Vandet var dejlig køligt… Patricia er ved at læse Anna Franks dagbog, hvilket er en trist affære :( Hun døede i Auswitch få dage inden englænderne efriede koncentrationslejren… hvor trist er det ikke lige?!
Well, Patricia havde i går lovet at tage et stykke kage med, som hun havde bagt, hvilket hun så havde med i dag :D Paula havde OGSÅ lavet en kage (ostekage) så der blev byttet kager på stranden den dag i august *lol* …og ikke mindst smagt! Patricia’s var lidt tør, mens Paula’s bare smagte underligt… men hey, man er vel en gentleman, så jeg roste kagerne *Gg*.

Vi fortalte hinanden hvor glade vi var for at kende hinanden, så det varmede jo at høre :D I morgen er det ikke sikkert at hun kommer, da hende og Paula nok tager til Barcelona. Well, jeg smutter i hvert fald til stranden igen tidligt i morgen det er helt sikkert. Ville gerne se solopgangen *suk*.

Nu skal jeg lige tage de sidste armstrækkere så jeg kan komme op på de 2800!

Min far havde ringet på min mobil, men jeg havde den ikke på mig, så jeg ringede ham op på den og spurgte hvad han ville –> det var mht. til i morgen, hvor der er fest i Elvira’s gade, hvor jeg skal hjælpe med at sætte borde og stole op, samt bære mad ud… I begyndelsen ville Elvira ikke rigtig gøre noget stort nummer ud af det… faktisk ville hun ikke havde et bord op udenfor huset, men så ændrede hun mening, da jeg sagde at jeg ville hjælpe med. Jeg skal i hvert fald tage fotos i morgen af begivenheden!!

Mødte Oriol på vej ind i byen for at lede efter en Barca-trøje. Spurgte ham, hvor der lå en sportsforretning, der sælger autentiske spillertrøjer og ikke den gængse ”turist-kvalitet”… Så jeg cyklede derhen og købte mig omsider en fodboldtrøje med Barca (F.C. Barcelona), som jeg hemmeligt har ønsket mig –> og så er den endda købt i Catalonien, hehe.

Så cyklede jeg til Pineda de Mar… ved ikke lige hvorfor. Måske for at promovere mig selv for de talrige skarer af lækre tøser der er hernede. Jeg tror godt man kan blive syg i længden af det *lol*.

Sætter min alarm til 06:45!! Seriøst!

Her er meget varmt og jeg vil sove!

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *