På tærsklen til influenza

Jep, jeg har en grum mistanke om at jeg er blevet smittet med Der Flu’… saaaatans pikke-lort! Jeg gider simpelthen bare ikke ligge og rode med Kamille-the, halstørklæder og “hvor-er-det-dog-koldt-og-varmt-på-samme-tid” følelsen :(

Vi tegnede croquis med Jes Mogensen i dag, hvilket jeg blev ufattelig sløv i hovedet af (nok pga. den begyndende influenza). Så da jeg kom hjem efter skole tog jeg mig i ordentlig lur. Var væk i nogle timer tror jeg da…

Jeg har skrevet mig på et kursus her i weekenden om bogbinding (lørdag og søndag fra 10:00-15:15). Glæder mig til at lære hvordan man sætter en bog sammen. Det er vildt nyttigt til fremtidige projekter, så jeg vil sørge for at dokumentere kurset grundigt og tage gode noter + billeder!

Ingen problemer med mit ny-erhvervede digitalkamera, så jeg er godt tilfreds :D Det var godt nok planen at jeg skulle have taget de fodboldbilleder da vi var ude og spille i går men det blev ikke til noget (havde det dog med!). I morgen spiller vi også, så DER tager jeg billederne –> er det 117 gang jeg har sagt det eller hvad?! *Gg*

Har lige taget 3 Baldrian for nemmere at kunne falde i søvn nu her… så… sleep “toight like a toiger” (fra “Austin Powers – Goldmember“).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *