Præmiere på min spip for DR-UNG :D

Det har sgu været en cool dag :D Min Deftones t-shirt kom, så den har jeg selvfølgelig på i skrivende stund :)

Og så havde min spip for DR-UNG sgu’ præmiere i dag. Det var satme underligt at se noget jeg selv havde lavet i fjersynets kontekst, efter nogle nye ungdomsprogrammer der også havde præmiere i dag på DR1: “Svada” og “Smæk for skillingen” hedder de.

Pis! Jeg glemte at sige det til min mormor & morfar… Well, det må blive i morgen!

Carma skal igen have lavet noget kampagne. Det er nogle plakater rettet mod studerende, og hvordan de kan få speciel studierabat nede på café’en. Der skal ikke være billeder på plakaten, kun tekst. Det var jeg nede og snakke med Bayram om. Det regner jeg også med at tjene lidt skejser på.

Var også nede cykelhandleren for at få undersøge hvad de skulle have for at reparere min cykel. Det er jo ikke just et lille indgreb vi snakker om her, hvilket også afspejlede sig i den pris hun kom med: 1700 *gisp*. Jeg har haft den igennem den helt store omgang hos en anden cykelhandler, så jeg ved ikke om jeg vil til det igen… Det kan bedre svare sig, hvis jeg sælger den jeg har nu og køber en eller anden brugt cykel uden besværlige gearsystem… noget med MINIMAL vedligeholdelse. Det kunne være fedt med en stilet, gammel herrecykel. Må på loppemarked, hehe.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *