Publikation færdig! Illustrationsforløb coming up!

Word up! Så er min publikation sgu’ færdig. Du kan checke den ud under billeder hvis du vil (den ligger som pdf-fil).

Det var en lang dag i dag. Mødte ved 07:00-tiden fordi jeg regnede med, at der ville blive kamp om computerene, men det var nu ikke så galt… Jeg fik lavet indholdsfortegnelse og “harmonisk spaltesats” i sidste øjeblik… jeg nåede lige at printe ud til min fremlæggelse efter frokostpausen.

Ole, vores lærer, sagde at jeg skulle belønnes for min indsats som hjælpelærer for de andre –> det synes jeg nu ikke lige er nødvendigt, men det er sgu’ ret sejt!

Fik lige en kvartalsregning fra StofaNet på 900 kr… Sylvester skylder mig stadig 1000 kr, som jeg har ventet på i nogle måneder nu… Jeg sendte ham en mail i dag og spurgte om han ikke i det mindste kunne sende mig halvdelen nu, så jeg kan betale det hele…

Fra denne måned vil jeg skære ned på mit internetforbrug så jeg ikke bruger over 200 MB… Så skal jeg ikke af med mere end 200/måned.

I morgen skal jeg på bib og finde nogle illustrationer jeg vil præsentere på mandag, hvor vi går i gang med illustrationsforløbet. Det bliver spændende tror jeg. Jeg ved nu ikke hvor god jeg er til at illustrere.

Hep!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *