Rødding: Illustrator (Dag 1)

Jeg ved godt der står dag 1. Det er faktisk ikke helt sandt, da Anders, Casper og jeg allerede ankom i lørdags for at være med til indkvartering og intro. Anders og jeg er blevet indkvarteret sammen lige over biblioteket, som er mega hyggeligt. Det at vi har samme værelse er også total højskole-agtigt.

I dag jeg kick-startede jeg Illustrator-undervisningen og det gik sgu egentlig meget godt. Jeg har bygget mit program op omkring nogle Lynda-tutorials, for de har en supergod måde at strukturere deres undervisning på synes jeg. Ud fra denne struktur, har jeg så samlet mit eget undervisnings-materiale som eleverne har fået på en USB-pind. Det er meget intens programundervisning jeg kører igennem, så man skal virkelig være opmærksom, da der kommer mange informationer undervejs. Heldigvis var eleverne rigtig søde og stillede spørgsmål. Det er altid sjovest når man får spørgsmål.

I morgen skal jeg undervise fra 9—12, og jeg er lige blevet færdig med at forberede materialet. Jeg mangler stadig at lave det sidste materiale færdigt for den sidste del af programmet (torsdag / fredag) men det vil jeg få på plads i løbet af de næste par dage.

I skrivende stund sidder jeg foran en pejs i biblioteket og nyder stilheden. Det er faktisk ret hårdt at undervise, da man skal være på 100% Omvendt betyder det så, at man får helt vildt meget ud af det selv også. Jeg føler virkelig at jeg selv er kommet endnu mere ind i Illustrator end jeg var før, fordi jeg under forberedelserne sætter mig ind i så mange forskellige aspekter ved programmet for at kunne videreformidle min viden på den bedst mulige måde. Og med disse ord vil jeg runde af for denne dags blog-indlæg fra Rødding Højskole, hvor jeg skal undervise hele resten af måneden.

This entry was posted in Undervisning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *