Rødding: Photoshop (Dag 4)

Tempofyldt dag! Der var meget vi skulle igennem, og vi nåede det meste. Vi lagde ud med lige at lægge en sidste hånd på Sky Pirates: Rettede horisonten lidt, lagde et mærkat ind fra Illustrator (som et eksempel på, hvordan man nemt kan arbejde med Illustrator og Photoshop side om side). Da Sky Pirates var færdig, stjal vi Mona Lisa og jeg kunne ikke dy mig for at sætte en indrammet version af min Sky Pirates ind hvor Mona Lisa hang før… Photoshop er sjovt :) Jeg gik mere i dybden med Adjustment Layers og Blending Modes, og så var jeg også inde over Filters og til sidst den dejlige Mixer Brush! I morgen står den på The House, som er endnu mere kompleks end Sky Pirates! Jeg håber virkelig vi kan nå det…

Her er de endelige plakater fra eleverne. De har sgu fulgt godt med!

This entry was posted in Undervisning. Bookmark the permalink.

One Response to Rødding: Photoshop (Dag 4)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *