Sidste træning inden Spanien

Wuhuu, nu tror jeg endelig jeg har fundet frem til et logo til JoKKe-svin.dk!! Det passer godt til det nye koncept og ser heller ikke dårligt ud, så det er nok det jeg ender med at vælge… Nu vil jeg lige spørge andre hvad de synes før valget falder…

Var ellers til træning igen i dag, så jeg er ved at blive en flittig besøgende derhenne *Gg*. Det jokede hun da også med da jeg skulle have nøglen til mit skab, da hun sagde: “Er det nu dig igen!“, hehe.

Jeg må hellere se at komme i seng, for regner også med at jeg vil træne i morgen. Oplader min iPod, så jeg kan lytte til nogle fede tunes imens jeg varmer op :) Dét bliver så den sidste træning inden Spanien (seriøst!).

Ellers var jeg lige et smut ovre ved Anders, hvor jeg sad og arbejdede videre på en skrift vi begge skal bruge til et projekt (mere fortæller jeg ikke her).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *