Sort økonomi :(

Øv bøv, min økonomi ser bare sort ud efter min flytning :'( Jeg regnede med at få boligsikring, men jeg fik lige regningen for huslejen i dag, og der er ikke blevet trukket de 300 kr, som de på socialforvaltningen sagde, at jeg kunne få… Er det er fejl? Har hende damen jeg afleverede den til overhovedet givet den videre?! Hvis ikke, så sagsøger jeg hende fandme!

Vi skal også betale materialeafgift på skolen nu her på de 500 kr., samt købe nogle bøger til 325 kr. Jeg tror jeg vil til at sælge nogle af mine ting. Har nogle computerspil, som jeg ikke spiller længere og nogle persienner af aluminium. Så må jeg ellers gå på flaskejagt på skolen.

Har ikke lige skrevet i noget tid, da jeg har knoklet en del med den folder der. Så blev jeg også syg efter sidste weekend og har stadig noget i halsen…

Sådan overall går det vel ikke helt så fedt (bortset fra min folder, som jeg synes ser ret kewl ud). Der er bare lige det ved det, at jeg nok bliver nødt til at sætte flere penge ind på min printkonto.

Nu bliver jeg i hvert fald nødt til at slappe af!

JoKKe-svin.dk vil nok ikke blive opdateret før jeg får net herhjemme (hvis jeg ikke ombestemmer mig og dropper at få det herhjemme pga. økonomien). Det vil jeg lige tænke over. Jeg har sgu’ brug for det så jeg måske via nettet kan finde noget andet arbejde, end for Sylvester Nielsen. Jeg ville totalt gerne tjene nogle penge på det jeg laver… derfor.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *