100 armstrækkere / dag !

Lækker dag. Her til morges tog jeg hen til Elvira, hvor min mor havde sovet. Jeg fik lidt mere af den mættende kage, hehe. Min fætter Oriol var der også, og vi spiste sammen allesammen, hvorefter min mor og jeg cyklede til stranden og var der i nogle timer. Så cyklede vi til Ton & Sosi, hvor jeg spillede noget basket ball med Pol –> Jeg kan godt mærke, at jeg har trænet derhjemme i hvert fald… scorede en del.

Ton, Sosi, Pol, min mor og jeg kørte i bilen til Lloret de Mar, hvor vi badede nede ved stranden, som også er en nudist strand uheldigvis (da de fleste af nudisterne er meget gamle, ekstremt behårede mænd!). Well, vandet var betydeligt koldere end det var i Malgrat, og det var sygt mange sten, men overall cool nok :)

Adrià var ikke med, da skulle mødes med en tøs eller sådan noget… han kom i hvert fald lidt efter at vi havde spist aftensmad: gazpacho og pizzaer –> de laver de lækreste pizzaer, seriøst!

Well, Adrià spurgte hvad jeg lavede i morgen. Han skal åbenbart over til nogel venner og spille i et band (bas), og det vil sgu’ gerne høre…

Hey god nyhed: Jeg er ikke blevet stukket af den store, slemme myg, som jeg troede lurede på mig i den fugtige nat, hehe. Happy happy!

I morgen ved 10-tiden skal jeg hente mutter og så ellers til, ja: STRANDEN!

Nu vil jeg tage nogle push-up’s for at køre videre med min træning. Skulle gerne tage 100 om dagen jo…

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *