Aftenløber

Yes man! Jeg er lige kommet tilbage fra en 20 minutters løbetur, og jeg har IKKE ondt i knæet. Jeg mærkede heller ikke noget til det under selve turen, så det kunne ikke være bedre. Jeg prøvede at tage det mere stille og roligt denne gang, med meget kortere skridt og et langsommere løb. Det viste sig altså at hjælpe. Nøglen til at komme i bedre form er altså, at jeg bare tager det stille og roligt i begyndelsen, og så trapper langsomt op. Det lyder jo logisk nok, men jeg tror bare at jeg har været for ivrig efter at komme i god form de første gange jeg var ude at løbe, og det kunne mine “designer-knæ” så bare ikke følge med til. Juhu, jeg er bare så glad hvis min næste løbetur bliver lige så god. Jeg regner med at løbe igen i morgen – ja måske endda hver dag ugen ud.

This entry was posted in Helbred, motion. Bookmark the permalink.

2 Responses to Aftenløber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *