Aftenvagt 13:30 – 21:00

Jeg havde min første aftenvagt i dag – eller rettere: min første OFFICIELLE aftenvagt. Når jeg tænker tilbage, så har jeg sgu’ siddet der en del aftener selvom jeg ikke har haft aftenvagt. De andre begynder at tro at jeg ikke har noget liv ved siden af, hehe. Men hvad fanden… så længe man beskæftiger sig med det man kan lide, så spiller tiden sådan set ingen rolle. Ikke for mit vedkommende i hvert fald.

Det var rart at kunne sove længe her til morges, hvilket jeg også havde brug for. Jeg fik ordnet nogle ting nede i byen. Checkede bl.a. Viby Centeret for første gang, og der er lidt af hvert… apotek, Sport Master, Føtex, fotoforretning, hælebar etc. Fik OMSIDER sendt et brev til min far med min nye adresse! Jeg sad sent i går aftes og skrev det med sirlige bogstaver på bagsiden en gammel illustration (fra De 10 Bud).

Da jeg mødte 13:30 på JP, hoppede jeg direkte ind til Steen Kilde, da han ifølge Agnete havde ledt efter mig. Det drejede sig om den faste grafik jeg havde lavet til ham. Der manglede lige nogle sidste rettelser, og så skulle han ellers have den så hurtigt som muligt! Den skulle bl.a. være lidt højere og så skulle jeg fjerne nogle elementer der stadig var i CMYK. Det skyndte jeg mig tilbage for at rette, og sendte den dernæst afsted. Men… så let skulle jeg åbenbart ikke slippe. Illustrator arbejdede i dén grad imod mig mht. farvestyringen i dokumentet. Steen skulle bruge grafikken i grayscale, og alle elementerne i filen stod også til at være grayscale (i hvert fald ifølge Document Info), men af en eller anden grund var der stadig et eller andet der fik grafikken til at fremstå som 4-farvet… Det sad jeg og svedte over i noget tid, hvorefter jeg hev fat i min ene livline Agnete, som foreslog at rasterisere hele molevitten (ppi til 500). Det prøvede jeg og det virkede heldigvis! Credit til Agnete for det gode råd. Steen jublede nærmest i telefonen, hehe. Han er sgu’ en sjov fætter som virkelig spreder go’ stemning :)

Lavede en lynhurtig grafik over fraværet for ansatte ved Århus Kommune (med stort K). Den så sgu’ bedst ud i farve, men den endte altså i sort/hvid.

Så blev det endelig min tur til at lave sjove opdateringer af aktie- og valutakurser… noget som assistenterne er eksperter i. Jeg fik hjælp til at finde de rigtige filer og med at opdatere graferne, så det endte lykkeligt :p Nu ved jeg i hver fald hvordan det skal gøres til næste gang.

Fik en reminder om, at lægge mine arbejdsfiler i mappen “I produktion” så de andre kan få fat på dem, når jeg ikke er til stede. Det kan jeg godt se logikken i, men grunden til at jeg har undladt at gøre det er, at det nogle gange godt kan være ustablit at hente og gemme over servere frem for at have arbejdsfilerne til at ligge lokalt der hvor man sidder. Well, fra nu af smider jeg dem på serveren.

Lavede en desideret lorte-grafik til forsiden på E&Ø… Sikke noget juks det blev. Jeg tror det var redaktøren der sagde at den var “fersk”. Rina foreslog at jeg smed en lyseblå baggrundsfarve på den… Det endelige udtryk blev fimset og ubeslutsomt. Jeg tror jeg får mareridt om blå gaffeltrucks der skovler grønne bogstaver i kæften på mig… Oh my… Hvis jeg kunne skrive en kommando til min hjerne lige nu, så ville den lyde: DELETE MEMORY SECTOR #75b7TY (REGARDING BLUE FRONT LOADER TRUCK)! – men det kan jeg ikke, og det er sikkert også det bedste… eller kan jeg jo ikke lære af mine fejl.

Nå ja, der stod 3 flasker vin på mit bord da jeg mødte her til morges. Det var for cykelkortsopdateringsjobbet (hvis man kan sige det, hehe). Jeg glæder mig til at få en opdaterings-opgave, hvor der så næste morgen står en ny bil på mit bord :p

Ej, det er jo faktisk ikke en bil jeg sparer op til, men derimod en MacBook Pro. Hvis jeg får de førnævnte mareridt, så kan jeg bare tænke på hvor skønt det bliver, at kunne arbejde på min egen spritnye MacBook Pro :D Mon ikke jeg kan erhverve mig sådan en i slutningen af marts måned? Jo, det tror jeg sgu’ nok – og jeg regner med at tage den store pakke med en ordentlig røvfuld RAM. Det er et redskab jeg skal have i rigtig lang tid, så jeg er villig til at investere en del.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *