Amsterdam og hjemmebrænderi

Hi there. Mange tanker i mit hoved for tiden. Tænker bl.a. på, hvordan den tur til Amsterdam bliver –> jeg kan sgu’ da ikke vente! Og så kredser mine tanker også om de opgave vi skal lave her til kaligrafisk form… bærepose-design. Der er altid en del præstationsangst i luften, når vi går i gang med projekter, hvilket godt kan være ret pressende, men det går heldigvis over… Vi skal arbejde på opgaven i selvstudie-uge, men det bliver småt med pladsen, da der skal være bedømmelse eller noget i det lokale vi sidder i. Det betyder at ALT skal ryddes! Damn.

Og så til noget andet: da vi havde forløbet med publikationen blev der snakket om, at samle alle publikationer på en CD. Siden da, har jeg ikke hørt om det. Det tror jeg lige jeg vil bringe op for vores lærer.

Fik ENDELIG sendt det brev til min far i dag… Jeg vil sende ham nogle af de ting jeg har lavet i løbet af månederne her… Ville gerne printe endnu en publikation ud og sætte den i ringbind, men det koster sgu’ en del med alle sider, og så er det et kæmpearbejde at skære dem til… Ville gerne give en til min mor og mormor og morfar… og så mig far jo.

Lige nu sidder jeg tænker på, om jeg skal smutte til croquis kl. 17:30-21:00. Det gør jeg sgu’! Så tager jeg ikke til det i morgen (jeg jeg plejer)… Jeg vil prøve at male med akvarel tror jeg… det foreslog vores lærer til illustrationsforløbet. På den måde bliver vi mere fortrolige med de forskellige materialer. Jeg snuppede lige en rulle papir i dag, som jeg kan bruge til croquis (dårlig samvittighed, hehe). Men vi skal sgu’ da ha’ noget for den materialeafgift vi betaler hvert halvår.

Nu er de færdige med at renovere vandanlægget, så nu er der ikke lukket for vandet længere… så nu kan jeg komme i bad om morgenen (uden at jeg behøver at stå op kl. lort).

Hvad mere, hvad mere? Oooh yeah, det er ikke sådan at jeg mangler penge i denne måned… har ca. 3000 kr. Det er jo også fordi jeg solgte den frakke der (min trench coat) og ikke har købt sommertøj endnu… Det tror jeg måske jeg vil gøre i Holland –> de har måske noget kult tøj dernede jeg kan bruge.

Min digitizer driller vildt meget for tiden… Jeg skyder skylden på computeren. Skal snart formatere den for første gang, men før jeg kan det, skal jeg brænde ALT det jeg vil beholde ud på CD’er… og her snakker jeg ikke bare 5-10 CD’er men nærmere 50! Jeg har fundet nogle billige Silvercircle CD’R på nettet (125 kr for 50), men jeg ved ikke, om min brænder er kompatibel med dem. Så faldt jeg også over nogle Verbatim med printable overflade til en 350 kr. for 100! Det overvejer jeg kraftigt at anskaffe mig… Så bliver min com også mere rydelig. Hehe, den er fandme så roddet til med programmer og filer jeg ikke bruger, så den trænger sgu’ til en ordenlig omgang “sommer-rengøring”.

Sad bare oppe til kl. 02:00 i går nat og tegnede nogle forslag til min kammerats nyopstartede blad “SORT!”…
Nu smutter jeg op på skolen. Ha’ det kult så længe SAILOR!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *