Bedste croquis-aften :)

Hjemme fra croquis igen… damn det var den fedeste og bedste croquis-aften jeg har haft ind til videre… Jeg tegnede ikke med blyant denne gang, men derimod med blanderpind, som jeg dyppede i tusch fortyndet med vand. Det var svært at styre, men det betød samtidigt, at stregen blev meget ledende at se på. Jeg scanner helt sikkert nogle af de bedste ind og smider ind under billeder her på siden!

Nu må jeg sove. Jeg ved ikke rigtig hvad det er vi skal i morgen. Måske begynder vi allerede på opgaven der?

Nå ja, gutterne i klassen ligger jo lidt og batler med tøserne i bordfodbold. De er sgu’ skrappe til det, men i pausen her til croquis spillede vi op til dem (selvfølgelig!)… De vandt første halvleg, og vi vandt anden. Så er det tredje der afgør det, men den har vi ikke spillet endnu.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *