Skitser (logotype)

Jeg er gået væk fra den rene “blad-skrift” og over til noget mere kontrastfyldt, hvor jeg kombinerer bladformen med en solid stamme. Stammen bliver smallere jo længere man kommer op, og det giver hvert bogstav et solidt fundament kombineret med de markante slab seriffer.

Nu tager jeg hjem, så jeg kan nå til fodbold her kl. 17 i det gode vejr! Jeg må hellere tage den med ro, så jeg kan gå i morgen. Jeg sagde også til Stephan at jeg nok kun spiller på 50%, hvortil han svarede at min 50% svarer til deres 100% hehe :p

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

5 Responses to Skitser (logotype)

 1. Anders says:

  Pisse nice man! Bastante former!
  Desuden lækkert med de kommentarer du altid laver på dine skitser. Det giver meget mere mening for andre at se og vurdere dine skitser og proces med dem på.
  Vi ses i morgen!

 2. majann says:

  fed-fed-fed! :D *elsk* – hvad er der logo til?

 3. Jokke-svin says:

  Anders –> Thanks man. Jeg skal klart lave flere af den slags indlæg! Det er også cool nok at have liggende som senere reference f.eks. Det giver en god dybde bag vores identitet, når vi har “behind the scenes” her på bloggen og på vores fremtidige firma-blog.

 4. Jokke-svin says:

  majann –> Jeg er glad for at du kan li det :) Logoet er til vores firma – det er en del af vores fælles afgangsprojekt på Designskolen Kolding.

 5. majann says:

  Jeg forstod det av den annen post som jen nettop har lest igennem. Det er ret fede idéer. OG jeg bliver stadig inspireret! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *