Backup / overførsel

For et par dage siden modtog jeg min eksterne harddisk – ENDELIG! Nu har jeg pludselig 500 gb “til loftet”, hvilket åbner op for en række muligheder. Jeg kan endelig få overført alle mine vigtige projekt-filer, samt diverse samlinger af musik og foto/video-albums.

Jeg har fået en del gode råd af Ole Prinds mht. hvad der er smartest at gøre. F.eks. tog jeg hans råd med at køre harddisken med Mac formatering, og så installere MacDrive på min PC, så den kan læse den specielle formatering. Det virker fint :)

Jeg griber det an på flg. måde:
– Oprydning af filer (slet alt overflødigt)
– Opdeling i logiske mapper (fotoalbum, musik, projekter etc.)
– Komprimering af billeder / lyd (fotoalbum)
– Overførsel af det hele til den eksterne…
– Check: Er det hele kommet over?
– Check: Har jeg en brugbar Windows + SP 2 CD?
– Formatering af PC
– DONE!

…og det er ikke noget jeg lige kan gøre på én dag, hehe.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

One Response to Backup / overførsel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *