Mavesmerter!!

Av for dælen! Vågnede i dag med pokkers ondt i maven… Ved ikke lige hvad det kunne skyldes, men jeg har det bedre nu, selvom jeg godt kan mærke det lidt når jeg går…

Tog i banken på trods af smerterne, for at snakke med min rådgiver om lånet –> det var en succes, og hun oprettede samtidig en budgetkonto til mig, så nu skulle jeg have mere styr på økonomien.

Fuck hvor er det dog noget lort, at jeg lige skulle starte denne uge med at være syg… sådan noget kan godt gå mig meget på. Da jeg er en person der har forholdsvis ret let ved latter, er det ekstra uheldigt at få noget med maven… det gjorde ondt hver gang jeg ville grine oppe på skolen i dag. Til sidst tog jeg hjem (måske ved 12:00-tiden) og lagde mig på sengen og vred mig i smerter…
SMS’ede en buddy og spurgte om han kunne komme forbi med nogle Panodiler, hvilket blev min redning. Vil for alt i verden ikke til lægen… det er måske en fobi jeg har, men sådan er jeg nu engang… jeg tager til lægen den dag det er for sent. Det kan på et eller andet plan godt sammenlignes med folk der ryger, og siger: “Jammen, jeg stopper når jeg kan mærke, at det går galt!” –> *Gg*.

Nok om det!

I morgen SKAL jeg op på skolen og arbejde på de poser… Der er alligevel en del, der mangler, og de andres poser ser fandme lækre ud /snyyyd –> det er nok bare fordi Anders og jeg ikke lige har fået samlet nogle poser endnu… det hele ligger ellers forholdsvis klar på computeren.

Gotta go!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *