Ris-teorien, hmmm

Dejlig dag, men det var hårdt efter træning… så hårdt, at jeg måtte købe en sukkerdrik oppe i “protein-baren” i fitness for at få noget energi. Det skal jeg lige love for at at fik (måske for meget til at jeg brød mig om det) så det skal jeg ikke have mere af!

Kunne ikke ro så langt som sidste gang, og det hænger måske sammen med, at jeg ikke spiste ris til morgenmad? Jeg er i hvert fald ved at be- eller afkræfte min ris-teori *Gg*.

Efter fitness var jeg hjemme og arbejde videre på en collage jeg begyndte på i går. Det er meningen at det skal animeres i After Effects, hvilket bliver noget af en udfordring, men det er pisse skægt at eksperimentere… og hvis det så også kan komme til at se lækkert ud. Har i hvert fald lavet en super-sweet gradient!

Efter at have siddet med collagen lidt, så jeg at vejret pludselig var blevet godt (SJÆLDENT!) så jeg besluttede mig for at trave en lang tur hen til fodboldbanerne bag Skovbogade… Gik gennem byen og så at min plakat var blevet hængt op en del steder… pisse fed fornemmelse at vide, at folk derude kan se dem :D

Træning igen i morgen –> men denne gang kommer The Chaaamp Anderson med. De var godt nok ellers kommet langt med ombygningen derinde i dag, hold da fest. Hele aerobic-rummet har byttet plads med rummet med løse vægte!

Sylle giver ikke lyd fra sig :s Og heller ikke Huus mht. de nye udkast jeg har sendt… det kunne ellers være rart at få nogle skejser med til Spanien. Må prøve at sende Sylle endnu en mail så…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *