Pulver-angreb på Jyllands-Posten!

Dagen i dag skulle vise sig at blive ret så action-packed. Her til morges dukkede der en kuvert op, hvori der blev fundet noget mystisk hvidt pulver. Det udløste nærmest undtagelsestilstand ude på parkeringspladsen ved JP’s bygning! Det var en standard procedure der blev sat i værk, så der var både beredskabs-folk, politi og det hele. Det så ret overdrevet ud, men på den anden side, så er det bedst at være på den sikre side. Jeg har sgu’ respekt for det kæmpe arbejde de lægger i det, også selvom det højst sandsynligt bare er noget uskadeligt hjemmelavet pulver af en slags. Gad vide hvem der har sendt det?

Tre postarbejdere havde håndteret den suspekte konvolut, så de blev straks sat i karantæne i postbygningen og undersøgt grundigt for spor af Miltbrand (gætter jeg på). Jeg skal da indrømme, at jeg på et tidspunkt blev lidt betænksom – især da jeg så disse to personer:

jp_powder_01.jpg

Jeg kom til at tænke på filmen Outbreak fra 1995, hvor de netop har sådan nogle dragter på… hvis jeg husker rigtigt. Det var i hvert fald ret surrealistisk at se dem sidde der.

jp_powder_03.jpg

jp_powder_02.jpg

jp_powder_05.jpg
…And two lone reporters on the spot, hehe.

jp_powder_04.jpg
Vi stod trygt og så på hele affæren bag Jyllands-Postens vinduer.

Udover “indslaget” med det hvide pulver, så har dagen egentlig bare budt på arbejde. Jeg har sgu’ fået ret meget fra hånden i dag synes jeg: Sandwich-pristjek (se billede), Skisports-update, oversættelse af forum-ikoner og rettet MC-ikon til FPN, grafer over seertal til Sporten (se billede) og så fik jeg scannet de udkast til Mortens logo (AGS) som jeg efterfølgende sendte. De kom dog tilbage igen, da der ikke var plads i hans mailbox…

jp_pristjek_sandwich.gif
Sandwich pristjek. Jeg fandt et godt billede af en sandwich på Nica, som jeg legede lidt med :p
jp_seertid.gif
Grafik som viser hvordan herrehåndbold generelt bliver mere og mere populært. Rubrikken (overskriften) var noget jeg selv fandt på som erstatning for den der oprindeligt var der.

Jeg håber mine ben har det bedre i morgen. Nu vil jeg lige tage en protein-shaker for at give musklerne noget at arbejde med, og så håbe på det bedste. Jeg burde have strukket bedre ud efter sådan en løbetur, og jeg burde have taget min protein-shaker umiddelbart EFTER jeg var færdig med at løbe… Det glemmer jeg helt sikkert ikke næste gang!Nå ja, Skypede med Anders I går som jo er i Kina nu. Det er helt ufatteligt at man kan sidde og snakke sammen over så ekstreme afstande uden at det koster en klejne! NADA! :p Og det var ikke fordi der var vildt meget forsinkelse på (kun lidt over 1 sekund tror jeg).

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

3 Responses to Pulver-angreb på Jyllands-Posten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *