10 km IKEA

To ting der er fede her i livet er: 1) Illustrator 2) IKEA! Begge har de det til fælles, at de gør livet meget lettere. Illustrator har en række værktøjer, som jeg som grafisk designer ikke kan undvære! IKEA sælger møbler til enhver smag og til ethvert formål. F.eks. stod jeg og manglede et skab til alt mit tøj – et skab jeg nemt kunne transportere og som jeg nemt kan pakke sammen. I går tog jeg op til IKEA og fandt lige det jeg ledte efter:

skab_skub_01.jpg
Det er et supersmart koncept. Hylderne er lavet i stærkt nylon som kan foldes sammen som en harmonika, således at de ikke fylder noget som helst, når man skal flytte det til et andet sted. Det bliver klart en fordel når jeg skal tilbage til Kolding igen efter min praktikperiode :p

I dag var vejret guddommeligt, så jeg besluttede mig for at indvie mine nyindkøbte løbesko:

shoes_running_01.jpg
De er sgu’ fede at løbe i, da der er supergod stødabsorbering i hælen. Jeg løb ned til Brabrandsøen med det mål at løbe den ene langside og tilbage igen (altså ikke HELE turen rundt om den kæmpe sø!). Da jeg kom derned, så jeg en lind strøm af folk der kom løbende, så jeg besluttede mig for at løbe med dem – for at se hvor de mon var på vej hen. Det var ret hyggeligt at løbe sammen med den kæmpe flok. Jeg tror næsten at der var folk i alle aldersgrupper – fra små børn til bedsteforældre.

Nå, men det blev sgu’ ved med at løbe, og til sidst kunne jeg godt se at vi næsten var kommet helt om på den anden side af søen. Pludselig drejede de ind til højre og op mod en skole. Jeg fulgte med, og endte med at løbe ind over en målstreg. De spurgte efter om jeg havde et nummer, men så fortalte jeg at jeg bare var kommet ind fra sidelinien og ikke var officiel deltager af løbet. Det var sgu’ steneren, hehe.

Jeg tror sgu’ der er omkring 10 km rundt om den store sø, så jeg gik lidt udover hvad jeg havde sat som mit oprindelige mål for løbeturen… det kan man vist roligt sige :p Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg løber den tur! Jeg var dejligt sfslappet efterfølgende – mine ben var totalt smadrede, men de skal sgu’ nok komme sig.

Ellers har jeg brugt denne weekend på at skitsere på et logo til AGS (Asia Global Solutions). Det er der kommet en del skitser ud af, som jeg skal have scannet i morgen så jeg kan sende dem til Morten.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

3 Responses to 10 km IKEA

  1. Pingback: blog.jokke-svin.dk » Blog Archive » Når det bare kører :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *