Lidt om lyd

Det er helt underligt at sidde her i total stilhed… ingen musik, ingen folk der råber… hmm, det kunne jeg hurtigt vænne mig til.

Det er sjovt hvordan lyd kan påvirke en psykologisk. Jeg er ret let-påvirkelig med lyd har jeg erkendt. Det hænger nok sammen med, at jeg en stor del af min barndom, boede på landet… et hus omringet af marker, hvor de mest markante lyde om aftenen var uglernes tuden, duernes og hønsenes kaglen :)

Det kan umugligt være sundt for børn at vokse op i larmende miljøer. Det stresser (hvis ikke bevidst, så underbevidst). Måske gør det, at børnene (når de er blevet voksne) kan falde i søvn selvom der er larm… men på trods af det, tror jeg ikke det er sundt :s

Jeg er spændt på, om der findes et par høreværn, der kan lukke bas-lyd ude? Det er en svær lyd at have med at gøre, da den er så lavfrekvent og får ting til at ryste via lydbølger. Det er en opfindelse jeg venter på med længsel, for det kunne være rart bare at kunne lukke af for alt lyd når man har brug for det. Ørepropper virker desværre ikke på den dybe bas :(

Nok om lyd, nu til træning. Det lykkedes mig da alligevel at få noget nattesøvn (de holdt op med at spille ved 03:00-tiden) og så faldt jeg i søvn på stedet! Jeg kom op til tiden her til morges, og så var det ellers ned med morgenmaden (ris og multi-juice) og så til træning.

Jeg træner ekseptionelt godt efter at have spist ris… Ved dog ikke hvordan det kan være. Hmm.

Jeg gik i hvert fald til den ligesom de sidste to foregående gange (omend ikke mere?)… roede 2 km på 7½ min. Lå på de 40m/sek. stort set hele tiden :p

Der var godt nok ikke mange nede og træne sådan en søndag… regner med at der er flere i morgen, hvor jeg også regner med at træne… nu må jeg lige se hvad mine arme siger *Gg*.

Hænger nok med Anders i morgen… centeret måske.

Samme historie med “sommer-vejret”, Sylle skylder mig penge, har ikke hørt fra Huus mht. logoet… det var lige en hurtig opsummering af de ting der går mig på (og så knæet selfølgelig).

Nu vil jeg lige arbejde på en collage jeg er gået i gang med.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *