Lille smut til Faaborg

Hej. Lang dag på skolen igen (09:30-19:30). Ja, jeg mødte lidt senere i dag, fordi jeg kom ret sent i seng i går (eller det må jo så være i dag jo).

Vi arbejdede allesammen videre med vores nye kompositioner og farve-følelse forhold. Jeg nåede en del, men mangler også en del. Regner med at blive færdig i morgen.

I morgen skal jeg også lige en tur til Faaborg. Anledningen er dog ret trist, men det udelader jeg at fortælle om her. Jeg glæder mig dog alligevel til at se mor og de gamle omgivelser, som jeg til tider har tænkt tilbage på, i min tid her i kolding. Jeg skal også se min gamle kat Bølle’s grav og så den nye lille mis “Kispus”…

Jeg har lige smidt nye billeder op på min side (under “Billeder” i menuen).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *