VI ER OGSÅ ANDRE DER BOR HER!!

Sidder her om natten og er ret så irriteret over, at lytte på en dunkende bas. Jeg havde planlagt at gå i seng ved. 23:00-tiden så jeg kunne være frisk til træning i morgen, men det har de da spoleret med deres dumme musik. Det er lige til at eksplodere over.

Jeg har været nede to gange for at bede dem skrue ned… med en meget venlig tone, slet ikke noget der. Men de fortsætter :( Det er sgu’ da ham der bor der, der har ansvaret for at hans gæster ikke render og fyrer op for volumen gang på gang!

Jeg magter simpelthen ikke at rende ned igen for at klage, så hvis det fortsætter til den lyse morgen, så falder der en klage til Kuben.

Jeg overvejer lidt at lave en “kampagne” og hænge det op over det hele i ejendommen og i folks postkasser.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *