Studietur: St. Petersborg

Aldrig har jeg rendt så meget rundt i byen og forberedt mig til en rejse… Tager til St. Petersborg d.27 og er hjemme igen d.7 (først er vi dog nogle dage i Helsinki). Jeg har taget to engangskameraer med ved siden af mit digitalkamera og et videokamera fra skolen (som jeg af Line fik lov til at bruge lige så meget jeg ville, hehe). Udover det har jeg også min mac med.

Har investeret i en kvalitets skuldertaske samt en kuffert / trolley som skuldertasken kan sættes ned over. Det var simpelthen ikke forsvarligt at pakke mine ting ned i den lasede, gamle skuldertaske jeg havde, for slet ikke at tale om den sportstaske jeg har brugt til rejser ind til nu!
En anden grund til at jeg “opgraderede” var at den attaché taske jeg plejer at have min mac i ikke er særlig handy da den ikke kan tages på ryggen eller over skulderen. Den SKAL bæres i hånden og jeg kan sgu’ godt lide at have mine hænder fri…

Der er også mulighed for at låse lynlåsene på begge tasker, så det giver lidt ekstra sikkerhed når jeg nu rejser med alle min værdisager.

Og ja, jeg har hussket at pakke pas, penge, hævekort, varmt tøj etc.!

Måske får jeg tid til at skrive indlæg i min blog derovre fra. Det kommer lidt an på netadgangen. Det kunne sgu’ være über-nice med netadgang på vores hostel :p

Adjøs motherfuckers – og skål i vodka!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *