Potter og filosofisk skrivning om 2 stole

Har lige været til Fitness og hold kæft et lækkert vejr det også er! Skal ned i byen når jeg lige har spist og købe to potter til mine to palmer der lige nu deler én lille potte (det er ikke så godt at de er så klemt)… Tænkte på nogle rigtig patinerede, jordfarvede potter, sådan mellemstore…

Ellers står den på skrivning i dag. Sad i går og fandt ud af, hvad jeg vil skrive om. Jeg tager en ret filosofisk vinkel på opgaven. Jeg er ret så fascineret af filosofi, så at få det flettet ind i opgaven vil være det mest optimale for mig –> så det bliver min motivationsfaktor for at skrive. Mere om det senere (opgaven bliver også lagt op, når den er blevet bedømt *gys* Knald eller fald eksamen!).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *