Nye bib i Kolding og ny tablet

Er du sunshine et lækkert nyt bibliotek Kolding har fået sig! Daaaaaamn. Jeg var derinde i dag hvor jeg mødtes med Maciek –> en fyr fra Aalborg, som havde sat sin Wacom Intuos 3 A5 tablet til salg på mediamac.dk. Vi satte os ind på biblioteket hvor jeg testede pladen på min mac. ‘Kæft det er et lækkert værktøj. Købte den på stedet! Der manglede dog en holder til selve pennen som han ville lede efter og sende med posten når han kom hjem.
Der kom nogle nysgerrige sjæle og så på mens vi sad der med begge vores bærbare macs og den futuristisk udseende tegneplade, hehe. Det er skægt at det sådan kan trække opmærksomhed.

På biblioteket var der små “studie-kabiner” med en pc og et skrivebord. Lækker gennemført stil med glas-ruder og en åben atmosfære. Skal helt sikkert prøve det engang. Der var satme også mange computere rundt omkring… så folks internet-narkomani skal nok blive stillet, hehe.

På en væg hang der 6 enorme flatscreen fjernsyn som viste forskellige kanaler. Ved ikke helt hvad meningen var… at man skal sidde og glo fjerner der?

Det er også et bibliotek med muligheder for mange typer events tror jeg. Jeg så i hvert fald en lille scene nede på stue etagen da jeg stod og så ud over det store, åbne rum oppe fra 1. salen :p

Og så kan man komme med sin bærbare og koble sig på det trådløse netværk :p (men man skal lige have brugernavn / password først tror jeg –> prøvede det nemlig da jeg sad sammen med Maciek og så på Wacom pladen.

Wel, her er et billede af den opgradering jeg foretager mig (fra Graphire 3 A5 til Intuos 3 A5):

Og lige noget rod jeg sad og lavede jeg da testede den efter jeg kom hjem *Gg*:

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *