Stille og roligt. Og så: BOOM!

En ting jeg har lagt mærke til på Tegnestuen (eller avisen generelt) er, at ugen begynder forholdsvis stille og roligt med få opgaver, men jo længere vi kommer hen mod weekenden, jo mere hektisk bliver det. Og når jeg siger hektisk, så mener jeg HÆKKETIS! Det er dog ikke hvér fredag der er præget af meget arbejde. I sidste uge var jeg tæt på at forveksle fredag med mandag – rent arbejdsbyrdemæssigt set…

Det er rart nok at lægge ud med en stille og rolig mandag / tirsdag, men det er knaå så fedt at det hele samler sig nær weekenden. Det er lige gået op for mig, hvor ufedt det egentlig er at have aftenvagt om fredagen. Jeg vælger dog at se det på denne måde: jo hårdere det er, jo mere sætter man pris på weekenden :D …og det passer.

Fik bestilt en 80 GB hvid iPod video i dag via. Get More. En god side, som jeg har handlet hos tidligere. Der er sgu’ ikke så meget snak! Man betaler. De leverer. De havde desværre ikke de hvide modeller på lager, så de kan først sende den d. 22. Måske har jeg den mandag eller allerede lørdag denne uge. Det skal blive godt at kunne smække AL min musik over på den lille hvide djævel ;)
Lacie harddisken som jeg også bestilte hos Get More sender de d. 28

Har B-vagt i morgen, så jeg tager ind til Århus og checker Bruun’s Galleri. Der er sgu’ så mange der snakker om det, så jeg bliver simpelthen nødt til at se hvad fanden snakken går på! Skal bl.a. skaffe en væglader til Pod’en, og så se om de forhandler Apple Hi-Fi et eller andet sted.

Tegnede en lidt provo debattegning i dag forresten:
jp_debatdr_01.jpg

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

4 Responses to Stille og roligt. Og så: BOOM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *