Shit, shit, shit! SIMPSONS!

Ah shit nu kommer der Simpsons… gør det hurtigt så!

I går var jeg lige ude i et kunstnerkollektiv ved navn “Villa Ica”, hvor der var nogen fra Der Schüle der holdt noget lir med vandpibe, boxerhandsker og Absinthe (stærke sager når man kombinerer dem! *Gg*).

Damn, nu er Simpsons begyndt!! Hvad mere, hvad mere?

Jeg smider snart nogle flere tegninger op på siden her… Jeg har lige lagt farve på en gammel tegning fra gymnasiet af –> den er blevet rigtig fed!

I morgen begynder vi på typografi-kurset, og skal male bogstaver op og ned af 30 m. papir! Det bliver total blæret at se, og jeg vil selvfølgelig tage billeder og dokumentere det hele, som jeg har gjort med alt hvad jeg har lavet på skolen.

Fik også lige et brev om tandlæge check, så der må jeg hellere lige ringe og få tid –> håber sgu’ ikke det bliver for dyrt!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *