Banke, banke, banke på…

I går gik vi i gang med typografi (ROMERSKE KAPITALER) på skolen. Et forløb, hvor vi skal male alle de latinske bogstaver på 30 meter tapetpapir med gourache-maling… Indtil videre har vi gennemgået A, D, I, N, O, og R. Vi tager 3 om dagen (eller det skal vi helst nå, har vores lærer sagt).

Okay skummelt… her i aften (faktisk i skrivende stund) har det ringet på min dør 3 gange. Første gang var det en nabo, der ville låne sukker… det fik han. Anden gang var det en nabo der ville låne joint papir… det fik han selvfølgelig ikke, da jeg ikke ryger græs! Og tredje gang ville den samme, som tidligere spurgte efter joint papir, låne sølvpapir i stedet… det havde jeg så heller ikke lige.

Nu bliver jeg nødt til at løbe… der kommer Zulu Bingo, og bagefter skal jeg skrive opgave vedr. det der typografi, som jeg har lavet noget research på.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *